logo

Mnenja strank


Jaz uživam OREHOVO OLJE oljarne Pečarič,in sem zelo zadovoljna. Imela sem težavo z želodčno kislino in sem več let jedla tablete, ki mi jih je predpisal zd., slabo prebavo.  Po uživanju orehovega olja so težave izginile. Zato ga imam namen uporabljati naprej.
Priporočala bi ga vsem, ki imajo podobne težave.

--- Hrastar Cvetka, Ljubljana ---


Odkar uporabljam vaše OREHOVO OLJE za obraz ter telo, nimam več alergene kože na obrazu. Tudi po sončenju je koža vlažna, hladna ter napeta.Hvala vam!Priporočam ,ostalim.... L dan,

--- Marija  Mali, Golnik ---


Ker pijemo vaše OREHOVO OLJE komaj mesec dni, vam še ne morem povedati kaj konkretnega, pohvalim pa vas lahko, ker delate resnično zelo dobro OREHOVO OLJE. Želim vam lep prijeten dan.

--- Zvonimir Horvat, Dobrovnik ---


OREHOVO OLJE je odličnega okusa, vsako jutro ga žvrgljam in prebava se mi je znatno izboljšala. Najboljšo olje imate.

--- Mirko Prelog, Markovci ---


OREHOVO OLJE sem uporabljal enkrat in je zadovoljilo moje pričakovanje glede želodčnih problemov. Še bolj bi zpostavil Pečaričevo konopljevo olje, kjer z trimesečno kuro jemanja dosežemo dobre rezultate kar se tiče prebave kožnih problemov in ne nazadje ožilja, ki je mnogokrat problem. Sam na leto opravim kuro in pri tem izpostavljam, odlične rezultate pri ožilju, imam diagnozo kronično vensko popuščanje, pri zadnjem pregledu pri specialistu mi je bilo ugotovljeno normalni žilni pretok torej kri prečisti maksimalno po naravni poti.
stem izpostavljam, da Pečaričevi predelujejo samo 100% čisto olje, kar je v današnjem času pohvalno.

--- Marjan Gršič ---


Uporabljam orehovo za HUJšANJE in prebavo, mandljevo za obraz, OLJE GROZDNIH PEšK za tvorbo kolagena, ker povečuje prožnost in elastičnost kože in počasi zmanjšuje nastale strije. Deluje, ker so na meni videli znanci in prijatelji.
Pohvalno!!!!!!!!!!!!!!!

--- Alenka ---


Imate mnenje?
Podajte nam vašo mnenje, zelo se ga bomo razveselili in z veseljem objavili.

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo POLITIKO PIŠKOTOV

EU Cookie Directive Module Information