logo

Orehovo olje za sončenje

Orehovo olje za sončenjePolice trgovin se kar šibijo od najrazličnejših proizvodov, ki vsebujejo visoke faktorje za zaščito kože pred soncem. Resnica pa je v tem, da veliko teh proizvodov v stiku s soncem in potom lahko povzroča najrazličnejše alergije. Poskusite z orehovim oljem. Če se boste mazale z orehovim oljom in se izogibale premočnemu soncu, boste v zelo kratkem času lepo zagorele.

 

Znanstveno dokazani o zdravilnih učinkih Orehovega olja

Rezultati novih medicinskih študij nam pomenijo potrditev naše dosedanje prakse. V nadaljevanju predstavljamo povzetke omenjenih znanstvenih študij, s katerimi so bili dokazani mnogi pozitivni učinki orehovega olja za zdravje.

Najpomembnejše kemične sestavine v orehovem olju

Orehova jedrca so energetsko izredno bogato živilo, ki vsebuje veliko maščob in nenasičenih maščobnih kislin. Ugodna sestava nenasičenih maščobnih kislin prispeva k pozitivnim rezultatom, ki so bili opaženi pri uživanju orehovega olja v epidemioloških študijah (preprečevanje bolezni srca in ožilja ter sladkorne bolezni) in pri poskusih s hranjenjem na živalih (zniževanje ravni HOLESTEROLA).

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo POLITIKO PIŠKOTOV

EU Cookie Directive Module Information